• +36 1 209 4685

  Felügyeleti központ

 • +36 1 555 4400

  Ügyfélszolgálat

 • +36 1 920 6060

  Mobil support

 • HU | EN

  Nyelv

November 24-én mutatják be a Porsche Panamera következő generációjárt. A külső megjelenését még nem mutatta meg a gyártó, de a belső kialakítása már teljes egészében megismerhető.

A Porsche szerint a Panamera belterében sikerült megtalálniuk az ideális egyensúlyt az analóg és a digitális világ között – ez az eddigiekhez képest több képernyőt jelent. A Taycan műszerfal-elrendezését kapta meg a Panamera, a műszeregység egy 12,6 colos, íves digitális kijelzőn jelenik meg, mely három részre van osztva és ezek szerint konfigurálható. Középen az infotainment-kijelzőt található, opciós extraként az utas is kaphat egy érintős monitort. Sőt, a hátul ülők is saját érintőképernyőt kaptak, amin szabályozni tudják a hűtés-fűtés funkcióit és más kényelmi beállításokat is elérhetnek.

Valamennyi vezetéssel kapcsolatos funkciót a kormányról vagy annak közvetlen közeléből lehet elérni. A menüszerkezeten belül, illetve az üzemmódok között egyaránt a kormányról ugrálhatunk, a váltókar pedig közvetlenül a kormány mellé került. Nagyobbra nőtt a tárolóhely, a középső szellőzőnyílások rostélya kézzel nem állítható, kizárólag digitálisan szabályozható a légáramlás iránya, viszont lehetőség van előre beprogramozott klíma üzemmódok és személyre szabott programok beállítására is.

Az ülések elől és hátul új párnázatot kaptak, érezhetően jobb ergonómiával találkozhatnak majd az utasok. Az Executive-modellekbe teljesen új, elektromosan állítható hátsó ülések kerülnek, amelyek jobban tartják a testet és még kényelmesebb utazást biztosítanak a hátul utazók számára. Új a hangulatvilágítás, a hátulról megvilágított díszbetétek, hangsúlyos a kétszínű belső kialakítás.

2023-11-10
 • FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

  Olvasson autós híreket és érdekességeket a nagyvilágból!

  Regisztrálok

 • ×

  Tisztelt Ügyfeleink!

  Mindenekelőtt szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket a türelemért és támogatásért, amelyet az elmúlt időszakban kaptunk.

  Az Önök együttműködése és megértése kiemelkedő fontosságú számunkra, melyből rengeteg energiát kaptunk, köszönjük.

  A napokban történt technikai kimaradást sajnáljuk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy szolgáltatásainkat mihamarabb újra a megszokott színvonalon biztosítsuk.

  A köszönetünk mellett ígérjük, hogy továbbra is minden erőnkkel azon leszünk, hogy Önöket minél magasabb színvonalon szolgáljuk ki.

  Auto Securit Zrt.